Vacature Pedagogisch medewerker BSO

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Op Kindcentrum Aquamarijn, in het centrum van Zwolle, bieden we onderwijs én opvang onder één dak. Dagelijks komen ruim 250 kinderen vanaf 3 maanden tot 13 jaar om samen te spelen, te ontdekken en om te leren. Wij stimuleren eigenheid en ontwikkeling in verbinding met elkaar.

Wij zoeken voor ons kindcentrum een

Pedagogisch medewerker voor de buitenschoolseopvang (12 uur per week)

Als kindcentrum bieden we vier dagen buitenschoolse opvang aan. We hebben drie horizontale groepen en zijn per september een enthousiaste en betrokken pedagogisch medewerker. We zoeken een medewerker voor de voor-, tussen-, en naschoolse opvang. Het betreft een contract voor 12 uur in de week.

De opvang van kindcentrum Aquamarijn valt onder de christelijke kinderopvang organisatie KleurRijk. KleurRijk is een organisatie, welke kleinschalige, uitdagende opvang biedt vanuit een christelijke levensvisie. Wij staan voor persoonlijke aandacht voor ieder kind, huiselijkheid en ervaringsgerichte activiteiten met veel aandacht voor bewegen, creativiteit en natuur.

Je werkt in een zelforganiserend team en je bent samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van opvang op Aquamarijn. Het werken als pedagogisch medewerker binnen zelforganiserende teams houdt meer in dan alleen groepswerk. Ook administratie, klantencontact, pr, budgettering en jaarplannen maken, zijn o.a. onderdelen van de werkzaamheden.

Herken je je in onderstaand profiel en ben je in bezit van een vereiste opleiding om in de kinderopvang te mogen werken? Dan horen we het graag!

Wij vragen:
● Passie voor kinderen en voor de liefde van Jezus
● Zelfstandig kunnen en willen werken
● Goede sociale- en communicatieve vaardigheden
● Reflectief over eigen handelen en in staat op positieve wijze feedback te ontvangen en geven aan collegae
● Enthousiast over de visie van Aquamarijn & KleurRijk om vanuit Gods liefde kinderen een stabiele en stimulerende plek te bieden en hen zo te helpen groeien en ontwikkelen
● Pro-actief en flexibel
● Gemotiveerd om binnen een zelforganiserend team te werken en dus buiten groepsuren ook te willen werken aan taken en teamzaken. Ervaring hierin is een pré
● Een EHBO-diploma voor kinderen is een pré

Je kunt je sollicitatie voor 10 juni 2020 opsturen naar aquamarijn@kleurrijk.nl. De gesprekken vinden plaats na 15 juni. Voor vragen of meer informatie over onze organisatie of de vacature kun je kijken op onze website; www.kleurrijk.nl, of bellen met Marije den Dulk, 038-4527638 (werkdagen dinsdag t/m donderdag van 08.30 – 17.30 uur).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld