Kindcentrum Aquamarijn

De vier thema's

Wat bieden we

Kindcentrum Aquamarijn biedt gereformeerd onderwijs & christelijke kinderopvang onder één dak. Dagelijks komen hier kinderen vanaf 3 maanden tot 13 jaar om samen te spelen, te ontdekken en te leren.
 • Kinderdagverblijf

  Wij vinden het belangrijk dat elk kind zich gezien en gehoord weet, plezier heeft en de ruimte krijgt om zich op zijn eigen manier te ontwikkelen.

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Buitenschoolse opvang

  Kinderen zijn nieuwsgierig. Opladen of ontladen, rondrennen of relaxen, bij ons krijgen ze de ruimte en vinden ze altijd een nieuwe uitdaging.

  Meer over {{data.teaser_title}}

Overige diensten

 • Logopedie

  Als uw kind logopedie nodig heeft, kan dat op de Aquamarijn plaatsvinden, onder schooltijd. De kinderen die logopedie nodig hebben, kunnen zo in een vertrouwde omgeving worden behandeld en er kan gemakkelijk afgestemd worden met de leerkracht, waardoor de logopedische begeleiding effectiever gemaakt kan worden en de zorg dichter bij het kind en de school... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Schoolmaatschappelijk werk

  U kunt als ouder(s)/ opvoeder(s) via de intern begeleider bij mij terecht met vragen. Ik denk actief mee over allerlei opvoedingskwesties op school en thuis.

  Meer over {{data.teaser_title}}