Wij bieden christelijke en kleinschalige kinderopvang in een huiselijke sfeer waarin kinderen uitgedaagd worden om zich te ontwikkelen. Met de Bijbel als basis willen we kinderen met open armen ontvangen en hen voorleven in het volgen van Jezus. In een veilige omgeving met veel persoonlijk contact bieden we kinderen de mogelijkheid om vrij te kunnen spelen, elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen.

Een persoonlijke benadering vinden we ook belangrijk in het contact met ouders. We spreken elkaar graag en nemen initiatief in overleg. We nemen graag de tijd voor een warme overdracht van de opvang naar thuis. Ook denken en praten ouders mee over visie & beleid in onze IKC ouderraad.

We werken met twee groepen waarin kinderen op basis van leeftijd en ontwikkeling worden ingedeeld. In de oudste groep – de Vossen – zijn de kinderen ongeveer 2/2,5 jaar tot 4 jaar. In de jongste groep – de Muizen – komen de kinderen als baby binnen tot de leeftijd van ongeveer 2-2,5 jaar. Afhankelijk van hun ontwikkeling en wat ze daarin nodig hebben, krijgen ze een plekje in de Vossengroep. Beide groepen zijn geopend op maandag t/m vrijdag (07.30-18.30 uur). In de vakanties is de opvang gesloten op vrijdag.

In deze groepen bieden we ervaringsgerichte activiteiten aan waardoor kinderen zich verbonden en betrokken voelen. Naast het aanbieden en begeleiden van activiteiten willen we kinderen ook helpen om te verwerken wat er allemaal op hen af komt en te ontspannen door rust te bieden en gerichte aandacht te geven.

Op woensdag- en vrijdagochtend bieden we PeuterPlus aan (tijdens schoolweken, op woensdag van 08.30 tot 12.30, op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur).

Het volledige pedagogische beleid is te vinden op https://www.kleurrijkkinderopvang.nl/

We geven met veel plezier een rondleiding en vertellen u graag ons verhaal. U kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier op deze website of via aquamarijn@kleurrijk.nl.